Hoelang cordon bleu bakken?
Cordon bleu bakken in de koekenpan duurt gemiddeld 10 tot 12 minuten. Als het stuk vlees gemaakt is van kip of gehakt, zal dit een andere baktijd hebben.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 256 kcal
- 4 Cordon bleus
- 50 gram roomboter of zonnebloemolie
- 1 snufje zout
- 1 snufje peper
Zet de pan op middelhoog vuur en bak de stukken vlees in boter of olie tot de buitenkant goudbruin is en de kaas binnenin gesmolten. Laat ze niet te hard bakken, want dan wordt de buitenkant te snel donker terwijl de binnenkant nog niet gaar is.
Draai ze halverwege rustig om zodat beide kanten gelijkmatig kleuren. Laat de Cordon bleu na het bakken kort rusten op een bord of in de pan met het vuur uit, zodat de sappen zich kunnen verdelen.
Trefwoord Cordon blue bakken